Τελετή Λήξης 2015

Δωρεάν Δράσεις

Ο Μύλος των Ξωτικών παραμένει σταθερός στη φιλοσοφία του, παρέχοντας δωρεάν απίθανες δράσεις και μοναδικά εργαστήρια σε μικρούς και μεγάλους
Δείτε Περισσότερα

Δραστηριότητες

Οι Δραστηριότητες στον Μύλο των Ξωτικών δεν τελειώνουν ποτέ. Από το απίθανο FunPark μέχρι το λαμπερό παγοδρόμιο το παιχνίδι δε σταματά ποτέ.
Δείτε Περισσότερα

Οργάνωση Επίσκεψης

Οργανώστε την επίσκεψή σας στον Μύλο και βρείτε εδώ ότι χρειάζεστε για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Όλες οι πληροφορίες μόνο εδώ.
Δείτε Αναλυτικά
 

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον « Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε μια άλλη εποχή! Πώς είναι άραγε οι πειρατές… Είναι όλοι άγριοι και τρομακτικοί, ή μήπως κάποιοι είναι φιλικοί και ευχάριστοι; Ταξιδεύουν μήνες και είναι πολύ κουρασμένοι, πέρασαν από πολλά λιμάνια, με τρικυμία και πολλές δυσκολίες, παρέα με παπαγάλους και μαϊμούδες, για να προλάβουν στις 26 του Νοέμβρη να βρίσκονται στα Τρίκαλα. Τα ξωτικά όμως το έμαθαν, προετοιμάζονται και κρύβουν καλά τον θησαυρό του Άη Βασίλη. Θα καταφέρουν άραγε οι πειρατές να τον βρουν; Πηδήξτε λοιπόν στο κατάστρωμα και το ταξίδι αρχίζει! Ρεσάλτο στην πρωτεύουσα των Χριστουγεννων!

Για να Διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία του Κάπτεν Σπάρου Ντε Λα Κρίστμας   Πατήστε Εδώ

Διαδραστική Έκθεση Φυσικής PLANET PHYSICS

Print

Τι σημαίνει «ΧΑΟΣ» για τους Φυσικούς; Υπάρχουν «φωτόσπαθα»; Μπορούμε να κάνουμε το Χρόνο να … κυλάει αντίστροφα; Γίνεται να βλέπουμε ένα αντικείμενο κι όταν πάμε να το ακουμπήσουμε…να μην υπάρχει;Το PLANET PHYSICS δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια μοναδική κινητή διαδραστική έκθεση Φυσικής που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!

Δείτε Περισσότερα

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών

mouseio-front

«Ο μαγικός κόσμος των παραμυθιών της γιαγιάς» μοιάζει να κρύβεται πίσω από την είσοδο του Μουσείου και περιμένει τους επισκέπτες του να τον ανακαλύψουν. Μπαίνοντας, δεν ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις! Τα 350 είδη ζώων;Τα 250 είδη μανιταριών; Το μοναδικό τρόπο παρουσίασής τους μέσα από διοράματα που αναπαριστούν  το πραγματικό περιβάλλον που ζούν;

Δείτε Περισσότερα

Οι Δωρεάν Δράσεις του Μύλου

Εκπροσωπείτε  Σχολείο ή Group? Οργανώστε τώρα την επίσκεψή σας στο Μύλο των Ξωτικών συμπληρώνοντας τη φόρμα!