Τελετή Λήξης 2015

Δωρεάν Δράσεις

Ο Μύλος των Ξωτικών παραμένει σταθερός στη φιλοσοφία του, παρέχοντας δωρεάν απίθανες δράσεις και μοναδικά εργαστήρια σε μικρούς και μεγάλους
Δείτε Περισσότερα

Δραστηριότητες

Οι Δραστηριότητες στον Μύλο των Ξωτικών δεν τελειώνουν ποτέ. Από το απίθανο FunPark μέχρι το λαμπερό παγοδρόμιο το παιχνίδι δε σταματά ποτέ.
Δείτε Περισσότερα

Οργάνωση Επίσκεψης

Οργανώστε την επίσκεψή σας στον Μύλο και βρείτε εδώ ότι χρειάζεστε για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Όλες οι πληροφορίες μόνο εδώ.
Δείτε Αναλυτικά

milosxotikon-map

Η Ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι… 

Επιτέλους! ο αλευρόΜυλος Ματσόπουλου στα Τρίκαλα φέτος τα Χριστούγεννα ξαναγεννιέται! Τα αγαπημένα μας Ξωτικά συναντούν τους παράξενους Φουρναραίους και το σκηνικό γίνεται ονειρικό. Το σιτάρι έφτασε από καιρό… οι μηχανές πήραν μπροστά και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η πραγματική παραγωγή του αλευριού. Τα Χριστούγεννα στον «Μύλο των Ξωτικών» ήταν μέχρι σήμερα τα πιο Παραμυθένια, τα πιο Γλυκά, τα πιο Μαγικά. Από 27 Νοεμβρίου 2015, τα Ξωτικά, οι αλευροποντικούληδες Φουρναραίοι, οι σταρένιες Νεράιδες, και ένα κάρο βοηθοί τους, υπόσχονται μοναδικές στιγμές.

Η ιστορία μας όμως ξεκινά πριν από μερικούς μήνες…

H μεγάλη παρέα των καλύτερων και πιο γνωστών Φουρναραίων του κόσμου, αποφάσισαν σ’ αυτές τις γιορτές να προσφέρουν παραδοσιακές γεύσεις, χαμόγελα και στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Επέλεξαν το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδας. Στον «Μύλο των Ξωτικών» αποφάσισαν να στήσουν το παραμυθένιο εργαστήριο τους. Συζήτησαν με τον οικοδεσπότη, τον Άη-Βασίλη… συμφώνησαν όμως και με τα αγαπημένα μας ξωτικά.

 Έτσι λοιπόν σήμερα… όλα είναι έτοιμα για πιο Ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής σας!

Official Video 2015

Μη Χάσετε...

legakis

Ο Μύλος των Ξωτικών
Καλώς Ήλθατε στην επίσημη σελίδα του Μύλου των Ξωτικών

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο «Μύλος των Ξωτικών», ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. δίνουν το νέο τους ραντεβού με μικρούς και μεγάλους στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας για να απολαύσουν με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο «Μύλος των Ξωτικών» φέτος ανοίγει τις πύλες του στις 27 Νοεμβρίου 2015 και θα λειτουργεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2016. Καλή περιήγηση…

Μην Ξεχάσω να επισκεφτώ...


Ευχαριστούμε πολύ τις  επιχειρήσεις που μας στηρίξανε για να δημιουργήσουμε το Μύλο των Ξωτικών.