Τελετή Λήξης 2015

Σχολικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Δεν ξεχνάμε να συμμετέχουμε στον Σχολικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής που διοργανώνεται στα πλάισια του Μύλου των Ξωτικών από το Μουσείο Μανιταριών.

Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι εξής:

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης που επισκέπτονται το «Μύλο των Ξωτικών»

2. Το θέμα του διαγωνισμού είναι τα μανιτάρια. Καλό είναι οι διαγωνιζόμενοι να δουν ένα σχετικό βίντεο, που έχει ετοιμάσει το Μουσείο για τα μανιτάρια, προκειμένου να πάρουν ιδέες για το έργο τους. Το video αυτό θα το βρείτε στη σελίδα του Μουσείου στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=5eaETgqsQZE

3. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν τάξεις σχολείων, οι οποίες μπορεί να είναι παραπάνω από μια για κάθε σχολείο και συμμετέχουν με ένα έργο η καθεμία.

4. Η δημιουργία του πίνακα γίνεται στο σχολείο και παραδίδεται κατά την επίσκεψη του σχολείου στο Μύλο και ειδικότερα στο περίπτερο του Μουσείου.

5. Όλα τα έργα συγκεντρώνονται και παραδίδονται στην κριτική επιτροπή, που έχει δημιουργήσει η Ένωση Τρικαλινών Ζωγράφων, για την ανάδειξη 2 νικητών.

6. Οι τάξεις που αναδείχτηκαν νικήτριες θα λάβουν ως δώρο βιβλία σχετικά με τα μανιτάρια για τη βιβλιοθήκη τους, ενώ ταυτόχρονα σε κάθε παιδί των τάξεων αυτών θα δοθεί ένα μικρό συμβολικό δώρο από το Μουσείο.

7. Όλα τα έργα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα εκτεθούν στην αίθουσα «Ασπροπάρης» του Μουσείου από 15/1/2017 έως 15/3/2017 8. Τέλος, όσα σχολεία συμμετέχουν στο διαγωνισμό και προγραμματίζουν ενδεχόμενη επίσκεψη στο Μουσείο θα έχουν έκπτωση 20% στην τιμή του εισιτηρίου.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ