Τελετή Λήξης 2015

Το Μουσείο Μανιταριών

Τι δώρα φέρνει φέτος ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του στο Μουσείο Μανιταριών του Μύλου; Γιατί άφησαν το έλκηθρο και τι ψάχνουν κάτω  απ’  τη γη οι τάρανδοι και τα άλλα θηλαστικά του Μουσείου; Τα Ύδνα των αρχαίων Ελλήνων που έφτιαξαν οι κεραυνοί του Δία σαν μαύρες με πυραμίδες σφαίρες, σαν γκριζοκαφετιούς βολβούς, τις περιζήτητες, αρωματικές και νόστιμες τρούφες. Θέλουν να τις προσφέρουν στη Πριγκίπισσα του Φεγγαριού για το γιορτινό της τραπέζι!

Ανακαλύψτε την ιστορία, τη γεύση και τα μυστικά αυτών των υπόγειων μανιταριών, που κάποτε γεύονταν μόνο ευγενείς και βασιλιάδες. Αφεθείτε και θα σας γοητεύσουν!

Δίπλα από τις τρούφες υπάρχει και μία μεγάλη έκπληξη! Μία τεράστια αρκούδα και άλλα ζώα σας περιμένουν να φωτογραφηθείτε μαζί τους, για να κρατήσετε για πάντα την ανάμνηση του Μύλου, μέσα από τις φωτογραφίες.

Στη συνέχεια και αφού θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε το μουσείο μας στην Καλαμπάκα, όπου εκεί θα απολαύσετε σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια εκατοντάδες ζώα και μανιτάρια, που ο Μύλος δεν μπορεί να χωρέσει.

Για τον προγραμματισμό της επίσκεψης ή οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] και στο τηλέφωνο 2432024959 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.meteoramuseum.gr.

Τηλέφωνο 2432024959

[email protected]

www.meteoramuseum.gr

Ωράριο λειτουργίας από 26/11 – 07/01: Καθημερινές & Αργίες: 9:00-20:00