Τελετή Λήξης 2015

Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μύλου των Ξωτικών:

Ο Μύλος των Ξωτικών θα λειτουργεί καθημερινά από την  1η Δεκεμβρίου 2017 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ. 

Τις ημέρες λειτουργίας των σχολείων, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να επισκέπτονται τον χώρο από τις 09:30 το πρωί!

Συμβουλές για τους Επισκέπτες μας

Μην ξεχάσετε… φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες και κινητά τηλέφωνα μπορούν να κρατήσουν ζωντανές για πάντα όλες τις μαγικές εικόνες του Χριστουγεννιάτικου Μύλου.

Ζεστά ρούχα και παπούτσια, γάντια, κασκόλ και σε έκτακτες περιπτώσεις μια ομπρέλα (αχρείαστη ελπίζουμε), σίγουρα θα είναι απαραίτητα αξεσουάρ για τις δροσερές νύχτες στην μεγάλη συντροφιά των Ξωτικών.

 

Προσοχή… πάρτε μαζί σας την θετική σας διάθεση, «φορέστε» το πιο γλυκό σας χαμόγελο και καλώς να ορίσετε!

 

Ο Μύλος είναι Smoke Free

Φέτος οι Πειρατές του Μύλου αποφάσισαν να κόψουν το κάπνισμα. Ούτε πούρα ούτε τίποτα. Γιατί? Γιατί τους το ζήτησαν τα ξωτικά του Άη Βασίλη! Τα ξωτικά, οι Πειρατές και το Προσωπικό του Μύλου θα σεβαστούν αυτή την απόφαση! Περιμένουμε το ίδιο και από τους επισκέπτες μας!Μύλος καθαρός, χωρίς καπνό!

 

Ασφάλεια Επισκεπτών «Ωχ Χάθηκα»

Οι Μικροί επισκέπτες θα κινούνται με άνεση και ασφάλεια στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο. Οι γονείς όμως θα είναι ακόμη πιο σίγουροι αν φροντίσουν να παραλάβουν το δωρεάν αυτοκολλητάκι «Ωχ Χάθηκα», από το Info Kiosk, στο οποίο θα αναγράφεται το όνομα, το επίθετο αλλά και το τηλέφωνο του ενήλικα συνοδού σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί.