Τελετή Λήξης 2015

Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μύλου των Ξωτικών:

Ο Μύλος των Ξωτικών θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2022, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ. 

Συμβουλές για τους Επισκέπτες μας

Μην ξεχάσετε… φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες και κινητά τηλέφωνα μπορούν να κρατήσουν ζωντανές για πάντα όλες τις μαγικές εικόνες του Χριστουγεννιάτικου Μύλου.

Ζεστά ρούχα και παπούτσια, γάντια, κασκόλ και σε έκτακτες περιπτώσεις μια ομπρέλα (αχρείαστη ελπίζουμε), σίγουρα θα είναι απαραίτητα αξεσουάρ για τις δροσερές νύχτες στην μεγάλη συντροφιά των Ξωτικών.

Προσοχή… πάρτε μαζί σας την θετική σας διάθεση, «φορέστε» το πιο γλυκό σας χαμόγελο και καλώς να ορίσετε!

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Ασφάλεια Επισκεπτών «Ωχ Χάθηκα»

Οι Μικροί επισκέπτες θα κινούνται με άνεση και ασφάλεια στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο. Οι γονείς όμως θα είναι ακόμη πιο σίγουροι αν φροντίσουν να παραλάβουν το δωρεάν αυτοκολλητάκι «Ωχ Χάθηκα», από το Info Kiosk, στο οποίο θα αναγράφεται το όνομα, το επίθετο αλλά και το τηλέφωνο του ενήλικα συνοδού σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΚΟΜΗ…

  • Φορτίστε δωρεάν το ηλεκτρικό σας όχημα στο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων Green'Up Premium της Legrand που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του Μύλου των Ξωτικών. Γρήγορη και ασφαλής φόρτιση από τη Legrand!