Αετων Μελαθρον Hotel

περιγραφη

Αφήνοντας πίσω το άλσος του προφήτη Ηλία και αριστερά την όμορφη πόλη των Τρικάλων, το αντικρίζεις για πρώτη φορά. Το ξεχωρίζεις αμέσως. Το ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά! Επιβλητικό μα προσιτό. Λιτό αλλά και παράλληλα αρχοντικό. Όπως αρμόζει άλλωστε στα περήφανα πουλιά που του έχουν δανείσει το όνομα του!

Εδώ, στην άκρη της Θεσσαλικής πεδιάδας, λίγο πριν ο ταξιδιώτης αντικρίσει τους Iερούς βράχους των Μετεώρων, πριν περάσει τα ψηλά βουνά με την εξαιρετική βλάστηση, τις ξερολιθιές και τα ξωκλήσια, το ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ βρίσκεται στην κατάλληλη θέση.

Τίποτα πρόχειρο. Τίποτα στην τύχη. Τα 4 επίπεδα που συνθέτουν το ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ περιέχουν απλόχερα όλα εκείνα τα στοιχεία που το κατατάσουν επάξια στην κατηγορία των “Business & Pleasure“.

Σίγουρα το ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ δεν είναι απλώς μόνο για μία διανυκτέρευση. Το ίδιο αρχιτεκτονικό μοτίβο, με αναφορές στην μεταμοντέρνα νεοκλασική αντίληψη φτάνει στα υπνοδωμάτια και μετουσιώνεται μέσα από το σκούρο ξύλινο πάτωμα και τις πλούσιες μοκέτες με τα ζεστά χρώματα και γεωμετρικά σχέδια. Tα δωμάτια φωτεινά, διακοσμημένα με γούστο και απέριττη αισθητική. Χρώματα απαλά και γήινα. Οι χώροι του μπάνιου άνετοι και ευρύχωροι. Τα Facilities και το Room Service αποκλειστικά για εσάς. Αυτό τον χώρο σας καλούμε να γνωρίσετε και να απολαύσετε. Γιατί το ποιοτικό “φιλοξενείν” για εμάς δεν αποτελεί απλά μια συμπεριφορά εμπορικής συνήθειας “δούναι – λαβείν”, αλλά προσφοράς.

Το Αετών Μέλαθρον στον Χάρτη

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Νεάρχου & Νίκης Τρίκαλα Θεσσαλίας Τ.Κ.: 42131

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 24310 63130 – 4

Κατηγορία
  • Διαμονή